Deelnemers

De biologishe prijswinnende kaas van remeker

De biologische, prijswinnende kaas van Remeker is er eentje om van te smullen. Wanneer je bij het maken van een foto aan deze ‘cheese’ denkt, sta je er gegarandeerd goed op. Buitengewoon lekker en dat van eigen bodem. De Olde Remeker is al twee keer uitgeroepen tot World’s Best Jersey Cheese.


Edese ondernemer Joffrey Vermeule (in de volksmond ‘Joffrey Koffie’) heeft een grote passie voor 100% eerlijke, traceerbare koffie. Nadat hij met zijn gezin tussen de koffieboeren in Costa Rica gewoond had, wist hij het zeker: deze industrie kan beter en eerlijker. Koffie op z’n best, voor zowel de boer als je smaakpapillen.

Edese ondernemer joffrey koffie heeft een grote passie voor 100% eerlijke, traceerbare koffie.


Bij Jorisbrood worden alle broden – op Edes’ kazerneterrein - met de hand gevormd en gebakken op een stenenvloer

Bij Jorisbrood worden alle broden – op Edes’ kazerneterrein – met de hand gevormd en gebakken op een stenenvloer. Een karakteristieke insnede zorgt voor een optimale ovenrijs en een unieke signatuur. Het resultaat? Een heerlijk geurend, smakend en krakend natuurbrood. Laat dat beleg gerust achterwege ;).


Als we het dan toch over ondernemers in Ede hebben, kunnen we niet om Esther en Etiënne van Heusden heen. Na de woordjes papa en mama was ‘banaan’ het eerste wat Esther zei. Met een mooie winkel aan het Rozenplein zorgen zij dagelijks voor heerlijke, verse producten.

Als we het dan toch over ondernemers in Ede hebben, kunnen we niet om Esther en Etiënne van Heusden heen

Wie wel eens in de winkelstraat van Ede loopt, zal het herkennen: deze zaak verspreidt een geur waar de beste parfum ‘u’ tegen zegt. Vrolijke noot Eric Schreff zorgt ervoor dat iedere Edenaar van de lekkerste noten kan genieten.


De Heidebrouwerij geeft ieder bier een regionaal karakter mee. Dit doen zij door het verwerken van ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning of regionaal verbouwde hop. Hoppa, genieten maar.


Met een karakteristiek pand en de kenmerkende koe voor de deur siert de Zuivelhoeve de winkelstraat van Ede. Bij de Zuivelhoeve Ede heb je alles voor een heerlijke avond: vele soorten kaas, dagelijks vers gebrande noten en de lekkerste tapas. Met Xander en zijn team weet je één ding zeker: klantvriendelijkheid is gegarandeerd!


Het redden van voedsel: dat is de missie van de start-up Krusli. Ze gebruiken bijvoorbeeld gebroken noten, ‘te’ kleine zaden, speltzemelen, bierbostel en ‘kromme’ groentes & fruit voor het maken van die heerlijke Krusli in jouw kwark of yoghurt. Er zijn vier heerlijke smaken, van Pindakaas/banaan tot Zoete Aardappel/kokos. Welke kies jij? Proeven maar!


In de winkelstraat van het knusse Bennekom is het een aanrader om eens binnen te lopen bij Smaak Delicatessen. Bij Smaak vind je heerlijke kazen, verse noten, vele soorten worst en leuke cadeaupakketten. Je proeft de sfeer van een gezellige delicatessenwinkel en ervaart het lokale ondernemerschap.


Sponsors:

Bedrijven en organisaties adviseren bij verduurzaming, daar begint het mee. Maar Franc Hoogstede van Energiebreed gaat verder: hij onderscheidt zich pas echt in het traject na de installatie. Niet alleen maar mooie offertes en makkelijke beloftes, maar garant staan voor de realisatie. Zodat die besparingen niet theoretisch blijven, maar ook in de portemonnee zichtbaar worden.


‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’, daar houden we als Edenaren van. Het is dan ook niet zomaar dat dit het motto is van Domicilie. Met een enthousiast en deskundig team vormen ze de sleutel tot een succesvolle aan- of verkoop van jouw woning. Nodig ze eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling en ervaar die Veluwse vriendelijkheid zelf.


lokaal ede wordt verder mogelijk gemaakt door:

Mede mogelijk gemaakt door E-Mission
Mede mogelijk gemaakt door Flowmotive

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.