De borrelbox van lokaalede.nl

De Kerstbox


 

 
  • Vier heerlijke bieren van de Heidebrouwerij
  • Biologische Remekers’ Ryp, +/- 250 gram
  • Kaasstengels & cashewnoten van Smaak Delicatessen Bennekom
  • Pestosticks, Japanse bollenmix & een notenmix van de Notenwinkel van Ede
  • Een kaasdip en een chipdip van de Zuivelhoeve
  • Heerlijke Thee van TeaFreaks

 

Het perfecte kerstcadeau

Op zoek naar het leukste kerstcadeau van nederland? U bent hier aan het goede adres, Lokaalede bied een heerlijke kerstbox met lokale producten zodat u toch nog kan genieten van de beste lokale producten uit Ede.

Een leuk kerstcadeau vinden is altijd lastig, daarom bieden wij verschillende lekkernijen om van te genieten tijdens kerst. Zo bied de kerstbox vier heerlijke bieren van de Heidebrouwerij, Een heerlijk stuk biologisch kaas van Remeker, kaasstengels en cashewnoten van Smaak Delicatessen Bennekom, pestostick, Japanse bollenmix & een notenmix van de Notenwinkel van Ede, kaasdip plus een chipdip van de Zuivelhoeve en tot slot een heerlijk theetje van TeaFreaks om lekker op te warmen in de koude kerstdagen.

U kunt dit kerstcadeau uiterlijk bestellen tot en met 20 December, de besteldatums zijn 22, 23 en 24 December

 

HET PERFECTE KERST CADEAU VAN LOKAALEDE.NL !

Thee van TeaFreaks

Deze Heerlijke kruiden maakt van thee drinken een waar feestje. Marlies, een echte Edese onderneemster, kon echt niet aanzien dat er zo weinig variatie in thee bestond. Het resultaat: ze verkoopt nu tientallen verschillende theesoorten. De drie Edese varianten vind u in onze Kerstbox.

Smaak Delicatessen Bennekom

Ambachtelijke kaasstengels en vers gebrande gezouten cashewnoten, dat is de heerlijke bijdrage van Smaak Delicatessen aan de borrelbox. Deze kaasstengels proeven naar meer, veel meer.

De Notenwinkel van Ede

Iedereen die wel eens door de winkelstraat van Ede loopt zal het herkennen: die heerlijke geur van de Notenwinkel van Ede. Zij verrijken de box met gemengde noten, een japanse bollenmix en pesto sticks. Om de pesto sticks tot z’n recht te laten komen, zit er een chipdip van Smaakgeheimen bij.

Biologische kaas ‘Ryp’ van Remeker

Remekers’ Ryp rauwmelkse natuurkorst kaas is zeven tot acht maanden gerijpt en is uitgeroepen tot beste belegen kaas van Nederland en het smaakvolste ambachtelijke product dat in Nederland gemaakt werd. Er wordt een mosterd-dille kaasdip meegeleverd om optimale van de kaas te genieten.

Bieren van de Heidebrouwerij

De Heidebrouwerij in Ede voorziet iedere borrelbox van vier heerlijke bieren: de Vlinderblond, de Bijenblond, het Edenoartje en de Everzwijn Triple. Alle bieren krijgen een regionaal karakter mee, door het verwerken van ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning of regionaal verbouwde hop.


WACHT NIET, BESTEL UW KERSTCADEAU HIER OP LOKAALEDE.NL


Cart
  • No products in the cart.