De borrelbox van lokaalede.nl

De Kerstbox


 

 
  • Vier heerlijke bieren van de Heidebrouwerij
  • Biologische Remekers’ Ryp, +/- 250 gram
  • Kaasstengels & cashewnoten van Smaak Delicatessen Bennekom
  • Pestosticks, Japanse bollenmix & een notenmix van de Notenwinkel van Ede
  • Een kaasdip en een chipdip van de Zuivelhoeve

HET PERFECTE KERST CADEAU!

Smaak Delicatessen Bennekom

Ambachtelijke kaasstengels en vers gebrande gezouten cashewnoten, dat is de heerlijke bijdrage van Smaak Delicatessen aan de borrelbox. Deze kaasstengels proeven naar meer, veel meer.

De Notenwinkel van Ede

Iedereen die wel eens door de winkelstraat van Ede loopt zal het herkennen: die heerlijke geur van de Notenwinkel van Ede. Zij verrijken de box met gemengde noten, een japanse bollenmix en pesto sticks. Om de pesto sticks tot z’n recht te laten komen, zit er een chipdip van Smaakgeheimen bij.

Biologische kaas ‘Ryp’ van Remeker

Remekers’ Ryp rauwmelkse natuurkorst kaas is zeven tot acht maanden gerijpt en is uitgeroepen tot beste belegen kaas van Nederland en het smaakvolste ambachtelijke product dat in Nederland gemaakt werd. Er wordt een mosterd-dille kaasdip meegeleverd om optimale van de kaas te genieten.

Bieren van de Heidebrouwerij

De Heidebrouwerij in Ede voorziet iedere borrelbox van vier heerlijke bieren: de Vlinderblond, de Bijenblond, het Edenoartje en de Everzwijn Triple. Alle bieren krijgen een regionaal karakter mee, door het verwerken van ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning of regionaal verbouwde hop.

WACHT NIET, BESTEL HEM HIER OP LOKAAL EDE


Cart
  • No products in the cart.